Intenser natuurbeleven

Ik schrijf te weinig voor mezelf. En ik kom te weinig buiten in de natuur. En dat heeft zo zijn effect op mijn hoofd, dat voelt alsof het op exploderen staat. Ondertussen zijn er deadlines op het werk, kinderverjaardagen die moeten worden georganiseerd en een huishouding die moet worden gerund. Mijn hoofd komt dan weer op de laatste plaats. Maar nu is de maat vol! Ik ga vanaf nu ieder seizoen bewuster meemaken. En jij kan meedoen.

Ik heb bosw8er Evert-Jan Woudsma bereid gevonden om mij de seizoenen beter te leren waarnemen en ik ga mijn waarnemingen combineren met schrijfoefeningen voor een nog intensere natuur beleving.

Dus wil jij:

  • de natuur intenser beleven door te schrijven?
  • woorden geven aan het gevoel dat de natuur je geeft?
  • je creatief uiten op basis van waarnemingen in de natuur?

Doe dan mee met De Vier Jaargetijden. In dit unieke jaarprogramma hebben bosw8er Evert-Jan Woudsma en ik onze krachten gebundeld en combineren we natuurbeleving met schrijfplezier. Wees er snel bij, want er is plaats voor 20 deelnemers.

Door het volgen van dit unieke jaarprogramma zul je meer oog krijgen voor de flow van de seizoenen, beleef je de natuur nog intenser en ontdek je welke boodschap de natuur jou te vertellen heeft.


Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.